Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nasad´ si klobouk a zjisti do jaké koleje patříš!

29. 12. 2009

1.Jak by ses popsala?

a)odvážná

b)chytrá

c)mazaná

d)tvrdě pracující

2.Kdyby jsi hrála soutěž,jak by ses snažila vyhrát?

 a)tvrdou prací a věřit v nejlepší

b)podvodem,samosřejmě

c)já vím všechny odpovědi,nemusíš se bát

d)jenom to zkusím...

3.Vyber

a)stříbro

b)zlato

c)černá

d)bronz

4.Kdybyste byli zvířem,jaké chcete být?

a)lev nebo něco silnějšího

b)něco chlpatého,jako králík

c)nějaký pták

d)nějaký had

5.Co i myslíš osvých přátelích?

a)Jsou to idioti.Jsem radši sama

b)těším se na konverzaci s inteligentními lidmi.Jsou skvělí

c)udělám cokoliv,aby se usmáliJsem si jistá,že by to pro mě udělali taky

d)ochráním je.Mí přátele mě dělají silnou

6.Co rádi děláte ve svém volném čase?

a)poznávám a dělám něco,kde se mi zvedne adrenalin

b)čtu,studuju,zjištuju nové věci....říkajími pitomec....

c)nejdřív úkoly,potom se flákám se svými přátely

d)cokoliv co potřebuju

7.Jaký druh muziky máš nejraději?

a)rock

b)puck

c)klasickou hudbu

d)country

8.Uhodíš omylem mudlu.Co uděláš?

a)omluvím se a zvednu mu věci,které mu spadly

b)omluvím se a budu dělat,že se nic nestalo

c)omluvím se a budu pokračovat ve své cestě

d)koho to zajímá?Já neznám tu osobu....

9.Zjistíš,že někdo něco špatného řekl o tvém příteli,ty...

a)se o to nezajímášCo je mi potom?Mám svoje problémy...

b)jsi překvapený z té sbírky urážek.Dělají z něho hlupáka

c)obtěžuješ s tím svého přítele a on ví.že tady pro něj vždy budeš

d)bráníš kamarádovu čest a utkáš se s osobou,která říká takové věci

10.Jestli najdeš ležet na zemi 20 dolarů,co uděláš?

a)utratím je

b)vrátím vlastníkovi

c)porozhlédnu se,kdo je upustil a pak si je vezmu

d)vezmu si je a nechám si je na později

MAGICKÝ SVĚT

1.Co si myslíš o Harrym Potterovi?

a)je v pohodě.Je moc chytrý

b)je skvělý!

c)je strašně "cool"

d)je št´astlivec....je hnusný....

2.Která je tvoje nejoblíbenější učebna?

a)bilinkářství(skleník)

b)učebna lektvarů

c)učebna přeměnování

d)učebna obrany proti černé magii

3.Co si myslíš o černé magii?

a)je to strašidélné

b)myslím si,že je v tom něco zajímavého

c)děsivé!Miluju jejich studium

d)jsem proti tomu a trávím čas spolehlivějších věcí,které nikomu neubližují

4.Chtěl by ses stát smrtijedem?

a)ano mohl bych....

b)ne,moment!asi.....nevím....

c)ne,nikdy!

d)je to mocný kouzelník....ale,ne.....zabil mnoho lidí

 5.Který je tvůj nejoblíbenější profesor?

a)mcgonagalová

b)kratiknot

c)snape

d)prýtová

6.Co si myslíš Rubeusovi Hagridovi?

a)úžasně se stará o kouzelné tvory na hodinách

b)je dobrý....

c)jeho potvory mi vždycky přišli zvlášní

d)je to strašně dobrý učitel a lojální přítel

7.Ve které koleji chcete být?

a)havraspár

b)mrzimor

c)nebelvír

d)zmijozel

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Moudrý klobouk

(Rebely , 16. 3. 2019 18:42)

1c 2b 3c 4a 5a 6d 7c 8c 9b 10 c
1d 2c 3b 4d 5c 6a 7a

Moudrý klobouk

(Lili snape, 10. 6. 2018 19:02)

A,d,b,a,c,d,c,a,d,b,b,c,d,c,a,d,c

Nebelvír

(Eva, 20. 8. 2016 10:47)

b,a,a,c,c,d,c,a,d,c,b,d,d,d,c,b,a,c

Klobúk

(Dominika, 5. 6. 2016 13:17)

1-c
2-b
3-a
4-b
5-c
6-d
7-a
daniova.dominika@gmail.com
8-d
9-a
10-a
Magický svet :
1-d
2-d
3-c
4-a
5-c
6-b
7-d

Klobouk

(Sirína, 7. 11. 2015 19:41)

c,d,a,a,a,d,d,d,d,d,
magicky svet
b,d,b,b,c,d,d
kl.vitousova@seznam.cz

Moudrý klobouk

(zivnustka.miroslav@seznam.cz, 13. 9. 2012 23:32)

1.b
2.d
3.a
4.a
5.a
6.d
7.jiné
8.b
9.a
10.a
Magický svět:
1.a
2.a
3.b
4.d
5.a
6.b
7.b

Moudrý klobouk

(Elík, 13. 11. 2011 13:26)

1.c
2.d
3.c
4.a
5.c
6.c
7.d
8.a
9.d
10.c
Magický svět:
1.a
2.c
3.b
4.b
5.a
6.d
7.c

Klobouk

(žužu, 10. 5. 2010 15:35)

1.c
2.d
3.b
4.d
5.a
6.b
7.c

Gratuluju!

(Aurika, 9. 3. 2010 20:15)

Gratuluju!Postoupili jste do Nebelviru!Ostatni Vam zdelim po e-mailu.

Moudry klobouk

(mukinopetr, 8. 3. 2010 6:55)

1.a
2.a
3.c
4.a
5.d
6.c
7.b
8.b
9.d
10.c
MAGICKY SVET:
1.a
2.d
3.b
4.c
5.a
6.d
7.c

Gratuluju!

(Aurika, 30. 12. 2009 11:53)

Gratuluju!Postoupila jste do Nebelviru!Ostatni Vam zdelim po e-mailu.

Pokračování

(Adel, 30. 12. 2009 11:39)

8.a)omluvím se a zvednu mu věci,které mu spadly
9.d)bráníš kamarádovu čest a utkáš se s osobou,která říká takové věci.
10.b)vrátím vlastníkovi
---------------------------------------------------
1.zatím nemůžu odpovídat .
2a)bilinkářství(skleník)
3.a)je to strašidélné
4.c)ne,nikdy!
5.a)mcgonagalová
6.)jeho potvory mi vždycky přišli zvlášní
7.nebelvír

Ano....

(Aurika, 30. 12. 2009 10:58)

A co dal?????

Registrace

(Adel, 30. 12. 2009 10:51)

1.b)chytrá

2. a)tvrdou prací a věřit v nejlepší

3.b)zlato
4.a)lev nebo něco silnějšího
5.c)udělám cokoliv,aby se usmáliJsem si jistá,že by to pro mě udělali taky
6.d)cokoliv co potřebuju
7.a)rock